Спроведена велика полицијска акција због убиства Башића

23.03.2022. 08:47
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У приједорском насељу Пећани синоћ је спроведена опсежна полицијска акција у којој је приведено више лица које се могу довести у везу са кривичним дјелом тешко убиство.

У акцији су учествовали припадници Управе за организовани криминал, САЈ-а, као и полицијски службеници ПУ Приједор и полицијских управа.

Број ухапшених особа за сада није познат, преноси РТРС.

Директор полиције Републике Српске Синиша Кострешевић је у обраћању медијима изјавио саучешће породици Башић и свим грађанима Приједора, које је шокирало ово убиство.

- Сви грађани знају да се ради о честитом полицајцу великом професионалцу, тешко је и причати о томе. Сви капацитети су стављени на располагање. Управа за организовани криминалитет заједно са Полицијском управом Приједор ради на расвјетљавању кривичног дјела и под надзором републичког јавног тужилаштва - објаснио је он.

Према његовим ријечима, све агенције у БиХ и региону стављене су на располагање.

- Урадићемо све. Преврнућемо сваки камен, али овај догађај неће остати неријешен. Лично мислим да је ово веома тежак дан за Приједор. Врло је осјетљива фаза истраге - додао је Кострешевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Сана се излила из корита у више приједорских насеља Сана се излила из корита у више приједорских насеља
Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника
Код пореских инспектора пронађена већа количина новца и документација Код пореских инспектора пронађена већа количина новца и документација
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    6h 27m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 11m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    21h 24m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    17h 38m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    22h 30m
    0