Sprovedena velika policijska akcija zbog ubistva Bašića

23.03.2022. 08:47
0
IZVOR: nezavisne.com

U prijedorskom naselju Pećani sinoć je sprovedena opsežna policijska akcija u kojoj je privedeno više lica koje se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom teško ubistvo.

U akciji su učestvovali pripadnici Uprave za organizovani kriminal, SAJ-a, kao i policijski službenici PU Prijedor i policijskih uprava.

Broj uhapšenih osoba za sada nije poznat, prenosi RTRS.

Direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević je u obraćanju medijima izjavio saučešće porodici Bašić i svim građanima Prijedora, koje je šokiralo ovo ubistvo.

- Svi građani znaju da se radi o čestitom policajcu velikom profesionalcu, teško je i pričati o tome. Svi kapaciteti su stavljeni na raspolaganje. Uprava za organizovani kriminalitet zajedno sa Policijskom upravom Prijedor radi na rasvjetljavanju krivičnog djela i pod nadzorom republičkog javnog tužilaštva - objasnio je on.

Prema njegovim riječima, sve agencije u BiH i regionu stavljene su na raspolaganje.

- Uradićemo sve. Prevrnućemo svaki kamen, ali ovaj događaj neće ostati neriješen. Lično mislim da je ovo veoma težak dan za Prijedor. Vrlo je osjetljiva faza istrage - dodao je Kostrešević.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sana se izlila iz korita u više prijedorskih naselja Sana se izlila iz korita u više prijedorskih naselja
Pretresi i hapšenja na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Zvornika Pretresi i hapšenja na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Zvornika
Kod poreskih inspektora pronađena veća količina novca i dokumentacija Kod poreskih inspektora pronađena veća količina novca i dokumentacija
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    22h 47m
    1
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    20h 46m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    22h 59m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    13h 28m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    18h 1m
    0