Срђан Пандуревић перспективни спортиста општине Источно Ново Сарајево

07.03.2020. 17:36
0
ИЗВОР: Катера

У Културном Центру Источно Ново Сарајево, 6.3.2020., одржана је традиционална манифестација „Избор најбољих спортиста општине Источно Ново Сарајево за 2019. годину“. Члан Џудо клуба Славија Срђан Пандуревић, трећу годину заредом проглашен је за перспективног спортисту општине.

У 2019. години Пандуревић је забиљежио многе успјехе. Постао је шампион Републике Српске и шампион БиХ за кадете до 55 килограма, вицешампион Републике Српске и вицешампион БиХ за јуниоре до 60 килограма, те вицешампион БиХ за сениоре до 23 године у категорији до 60 килограма.

Поред ових успјеха, Пандуревић је заузео и сјајно треће мјесто на првенству БиХ за сениоре до 60 килограма, а са репрезентацијом БиХ освојио је пето мјесто на Балканском првенству за кадете и 7 мјесто за јуниоре.

- Ова година је још успјешнија од претходне. Задовољан сам постигнутим резултатима, иако је могло и боље. Остаће жал за балканском кадетском медаљом. Пласирао сам се у категорију до 55 килограма у марту, а Балканско првенство требало се одржати у априлу, али због неких несугласица у Џудо савезу Црне Горе није одржано до септембра. Тешко је било сачувати килажу скоро 7 мјесеци – рекао је Пандуревић.

Такође је додао да је видно исцрпљен чувањем килаже, изгубио борбу за медаљу.

- Ово признање ми даје подстрек за још више тренирања. Морам да се захвалим спаринг- партнерима у клубу, тренеру Радоју Пржуљу, управи клуба, те општини Источно Ново Сарајево без којих сигуран сам не бих успио – истакао је Пандуревић.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    3h 35m
    6
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 31m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    21h 16m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    18h 15m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    19h 27m
    0