Srđan Pandurević perspektivni sportista opštine Istočno Novo Sarajevo

07.03.2020. 17:36
0
IZVOR: Katera

U Kulturnom Centru Istočno Novo Sarajevo, 6.3.2020., održana je tradicionalna manifestacija „Izbor najboljih sportista opštine Istočno Novo Sarajevo za 2019. godinu“. Član Džudo kluba Slavija Srđan Pandurević, treću godinu zaredom proglašen je za perspektivnog sportistu opštine.

U 2019. godini Pandurević je zabilježio mnoge uspjehe. Postao je šampion Republike Srpske i šampion BiH za kadete do 55 kilograma, vicešampion Republike Srpske i vicešampion BiH za juniore do 60 kilograma, te vicešampion BiH za seniore do 23 godine u kategoriji do 60 kilograma.

Pored ovih uspjeha, Pandurević je zauzeo i sjajno treće mjesto na prvenstvu BiH za seniore do 60 kilograma, a sa reprezentacijom BiH osvojio je peto mjesto na Balkanskom prvenstvu za kadete i 7 mjesto za juniore.

- Ova godina je još uspješnija od prethodne. Zadovoljan sam postignutim rezultatima, iako je moglo i bolje. Ostaće žal za balkanskom kadetskom medaljom. Plasirao sam se u kategoriju do 55 kilograma u martu, a Balkansko prvenstvo trebalo se održati u aprilu, ali zbog nekih nesuglasica u udo savezu Crne Gore nije održano do septembra. Teško je bilo sačuvati kilažu skoro 7 mjeseci – rekao je Pandurević.

Takođe je dodao da je vidno iscrpljen čuvanjem kilaže, izgubio borbu za medalju.

- Ovo priznanje mi daje podstrek za još više treniranja. Moram da se zahvalim sparing- partnerima u klubu, treneru Radoju Pržulju, upravi kluba, te opštini Istočno Novo Sarajevo bez kojih siguran sam ne bih uspio – istakao je Pandurević.

Komentari 0
Povezane vijesti
Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO) Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO)
"MTB Evolution" donirao bicikla osnovnim školama "Petar Petrović Njegoš" i "Aleksa Šantić" (FOTO) "MTB Evolution" donirao bicikla osnovnim školama "Petar Petrović Njegoš" i "Aleksa Šantić" ...
Organizovan susret pisaca Rusije i Srpske i uručena donacija knjiga Organizovan susret pisaca Rusije i Srpske i uručena donacija knjiga
Najčitanije
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    22h 47m
    1
  • Istočna Ilidža: Okrugli sto o nasilju - Potrebno strogo sankcionisati nasilnike
    19h 24m
    1
  • Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO)
    14h 45m
    0
  • Znate li šta kisela voda radi tijelu?
    15h 55m
    0
  • U Rogatici pronađeni oružje i municija
    21h 0m
    0