Позив средњошколцима на такмичење у изради мобилних апликација

18.10.2024. 14:08
0
ИЗВОР: katera.news

Популарно такмичење са мотом „Лансирај своју идеју“ је отпочело своју мисију у којој ће тимови надарених средњошколаца и њихових професора ментора представити своје вјештине на државној и регионалној сцени.

Свој пут програмера започните формирањем тима и инспиративном идејом за израду мобилне апликације коју ћете касније претворити у функционалну апликацију.

Први дио такмичења завршава се избором до пет побједничких апликација на државном нивоу, гд‌је ученике и професоре очекују вриједне награде и право учествовања на регионалном такмичењу у Подгорици.

Као ауторе једне од најбољих апликација на државном нивоу, очекује вас дружење и такмичење са  најбољим тимовима из БиХ, Србије и Црне Горе. Наградно путовање у неку од европских земаља и одлазак на стручну конференцију резервисано је за регионалне побједнике.

Стручне конференције, попут фантастичне OFFF конференције у Барселони, одлична су прилика да из прве руке добијете савјете врхунских стручњака из области технологије и дизајна, као и да уживате у посјети граду домаћину.

Свака успјешно реализована идеја исплатиће труд ауторима и доказати да се кроз иновације и креативност може градити боља будућност.

Циљ јединственог м:тел App такмичења је да се обогатите новим знањима и пријатељствима, вриједним искуствима те да се мотивишете ка још већим успјесима.

Зато, пријавите своје идеје до 27. новембра ове године путем имејл-адресе  app.takmicenje@mtel.ba, а готове апликације пошаљите до 29. јануара 2025. године.

Све потребне информације, опште услове такмичења и формулар за пријаву пронађите на адреси apptakmicenje.mtel.ba, као и на mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Триван: Висока улагања у заштиту кључна су за „cyber“ отпорност м:тел-а Триван: Висока улагања у заштиту кључна су за „cyber“ отпорност м:тел-а
М:тел кућни интернет за само 0,99 КМ прва три мјесеца М:тел кућни интернет за само 0,99 КМ прва три мјесеца
М:тел ТВ Пакет 4К за потпуно уживање на вашем ТВ екрану! М:тел ТВ Пакет 4К за потпуно уживање на вашем ТВ екрану!
Најчитаније
  • Албанац који је задужио Србе
    7h 16m
    6
  • Конкурс за попуну упражњеног радног мјеста у ЈУ Средњошколском центру „Пале"
    4h 11m
    0
  • Конкурс за пријем радника на упражњена радна мјеста у ЈУ Средњошколски центар „Источна Илиџа"
    3h 51m
    0
  • Сваки је корак мука: „У школи ме задиркују, кажу купи ногу на киоску!” (ВИДЕО/ФОТО)
    3h 19m
    0
  • Протест радника Дома здравља Братунац у знак подршке претученој докторици
    23h 1m
    0