Средњошколци из Милића прикупили 980 КМ за новогодишње пакетиће

25.12.2023. 14:41
0
ИЗВОР: srna.rs

На хуманитарном базару који су организовали ученици Средњошколског центра /СШЦ/ "Милутин Миланковић" у Милићима у оквиру акције "Једно дијете, један слаткиш" прикупљено је 980 КМ, а ученици ће овим новцем купити новогодишње пакетиће за дјецу са потешкоћама у развоју и слабијег материјалног стања.

Професор православне вјеронауке Милан Вуковић изјавио је новинарима у име тима за хуманитарне активности у милићком СШЦ, да је акција традиционална и да је циљ научити дјецу солидарности.

- Током ваннаставних активности правили смо новогодишње украсе, колаче, радили смо тимски и вјерујемо да ћемо подјелом пакетића дјеци уљепшати предстојеће празнике - рекао је Вуковић.

Он је напоменуо да ће пакетићи бити подијељени током ове седмице.

Ученица средње школе Амина Ахметовић захвалила је грађанима који су куповином учествовали у овој хуманој акцији.

- Имали смо богату и разноврсну понуду, од новогодишњих украса, рамова за фотографије, вјенчића. Направили смо посне и мрсне колаче и надамо се да су наши суграђани задовољни - изјавила је новинарима Ахметовићева.

Хуманитарни базар одржан је на Тргу рудара у Милићима.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    11h 21m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    13h 40m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    14h 7m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    16h 47m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    9h 28m
    0