Средњошколци организовали хуманитарну акцију за Ивану Бјелогрлић

19.11.2019. 11:48
0
ИЗВОР: СРНА

Ученици Средње медицинске школе и чланови Фармацеутске секције „Фармакон“ из Источне Илиџе организовали су данас у Источном Сарајеву хуманитарну акцију за трогодишњу дјевојчицу Ивану Бјелогрлић, за чије лијечење у иностранству је хитно потребно 250.000 евра.

У оквиру хуманитарне акције чланови секције и ученици Средње медицинске школе продавали су козметичке препарате које су сами направили на секцији.

Члан „Фармакон“ секције Сара Ђогић рекла је да продајом различитих врста фармацеутских и козметичких производа прикупљају новац за наставак Иваниног лијечења, која болује од малигног тумора бубрега, који се након многих терапија ипак наставио ширити.

-Грађани Источног Сарајева по симболичним цијенама могу купити сапуне за свакодневну хигијену, пилинг сапуне, шампоне за јачање косе, креме за његу лица, креме против бора, креме за бубуљице, лабела за усне – навела је она.

Ђогићева је позвала грађане да донирају новац за наставак Иваниног лијечења, јер, како каже, нечије мало неком значи много, а донаторска кутија налази се на њиховом штанду у Спасовданској улици и Тржном центру „Том“ у Источном Новом Сарајеву. Према њеним ријечима, ова дјевојчица ујединила је све грађане не само Источног Сарајева и Републике Српске, већ и цијеле БиХ.

За новчану помоћ за лијечење Иване Бјелогрлић, јединице Нине и Јеленка, отворен је намјенски жиро рачун у Интеса Санпаоло банци Сарајево, број 1541029988405703.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић
У суботу полугодишњи помен Ици Лавици У суботу полугодишњи помен Ици Лавици
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 31m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 4m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 38m
    2
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    36m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 44m
    0