Станивуковић честитао Бањалучанима Дан и крсну славу - Спасовдан

10.06.2021. 15:15
0
ИЗВОР: srpskainfo

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић честитао је крсну славу града и Храма Христа Спаситеља, поручивши да Спасовдан, као старозавјетна слава, симболично указује на уздизање – вазнесење града из пепела и неуништиву наду и вјеру у будућност.

- Радостан сам и захвалан Богу што смо на дан Вазнесења Исуса Христа окупљени око нашег заштитника, као што се породице окупљају, а како бисмо у миру и саборности прославили нашу крсну славу. Драги Бањалучани, будите поносни што сте дио овог града и што је он дио вас – истакао је градоначелник.

Он је пожелио да крсну славу, али и сваки други празник у нашем граду проведемо у миру, благостању, толеранцији и љубави једних према другима, те да се нађемо у невољи онима којима је то потребно.

Честитке поводом Спасовдана, градоначелник је упутио Граду Београду и Општини Источно Ново Сарајево, који такође прослављају Спасовдан.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра обиљежавање 32 године од смрти 12 беба Сутра обиљежавање 32 године од смрти 12 беба
Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав
Радник пао са зграде, тешко повријеђен Радник пао са зграде, тешко повријеђен
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    2h 24m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    2h 29m
    1
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    15h 51m
    0
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    3h 21m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    3h 35m
    0