Стаза „Zaga Trail“ окупила љубитеље брдског бициклизма

02.05.2022. 12:00
0
ИЗВОР: srna.rs

Иван Кулиш из Крешева побједник је такмичења у брдском бициклизму "Zaga Trail" у Загановићима код Рогатице, на којем је учешће узело 15 такмичара из Републике Српске и ФБиХ.

Друго и треће мјесто освојили су Керим Диздаревић из Сарајева и Жељко Лаштро из Кисељака, речено је Срни у клубу Goat`s Milk Crew, организатору ове трке.

Огњен Лимић из овог клуба рекао је да су киша и град у поподневним часовима отежали такмичење на стази у Загановићима и проузроковали неколико падова такмичара, али да се ипак одвијало према програму и свим правилима.

Лимић је навео да је стаза дугачка до 600 метара, уз висинску разлику 100 до 200 метара са свим другим елементима потребним за трениг и такмичење.

Према његовим ријечима, такмичење је одржано на стази за тренирање, забаву и такмичење "Зага трејл", коју је недавно, уз подршку општине Рогатица, уредила група младих из овог мјеста, окупљених у клубу Goat`s Milk Crew.

Клуб Goat`s Milk Crew има 15 чланова, од којих најмлађи има 10, а најстарији 25 година и већ су по резултатима били запажени на такмичењу "Бјела ДХ-2021" на Бјелашници. 

Коментари 0
Повезане вијести
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    15h 17m
    0
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    2h 20m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    22h 52m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    13h 39m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    20h 50m
    0