Стефан отпутовао у Турску

04.08.2020. 10:27
0
ИЗВОР: Катера

На „Фејсбук“ страници „Помозимо Стефану" саопштено је да је Стефан, у пратњи родитеља,  синоћ отпутовао у Турску, гдје би му, у наредних неколико дана требао бити одстрањен тумор.

Љекари истанбулске клинике Kоч од данас ће Стефана припремати за оперативни захват који је изузетно захтјеван, након чега ће бити познато на који начин и којим терапијама ће се наставити његово лијечење.

Дјечаково стање је изузетно тешко, а претходних дана се рапидно погоршало.

- У нади да ће се Стефан опоравити и вратити у свој град као здрав дјечак, породица изражава огромну захвалност свим људима који су у изузетно кратком року прикупили новац за Стефанову операцију, Црвеном крсту Источна Илиџа, Фонду солидарности Републике Српске који је уплатио износ од 19 хиљада евра као и свим људима који су се прикључили овој акцији преко фондације GOFOUNDME и обезбиједили новац потребан за операцију – саопштили су на овој страници.

Након операције и додатних прегледа, доктори у Турској ће пратити Стефаново стање и предложити терапије за које, у овом тренутку, Стефанови родитељи не знају колико ће коштати, због чега акција прикупљања помоћи и даље траје, а жиро рачун за уплату помоћи за Стефана остаје исти.

Такође, од 1. августа је активан и хуманитарни број 1412 у М:тел мрежи.  

- Стефанови родитељи желе да нагласе да ће сав новац, уколико га остане од Стефановог лијечења, бити преусмјерен на лијечење неког другог дјетета, којем се у том тренутку укаже потреба – закључују на крају саопштења.

Број жиро рачуна: 5674835900126689
Сбербанк а.д. Бања Лука
На име Новаковић Слађана
Спасовданска 49

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    21h 24m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    21h 31m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    18h 13m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    12h 51m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    13h 23m
    0