Stefan otputovao u Tursku

04.08.2020. 10:27
0
IZVOR: Katera

Na „Fejsbuk“ stranici „Pomozimo Stefanu" saopšteno je da je Stefan, u pratnji roditelja,  sinoć otputovao u Tursku, gdje bi mu, u narednih nekoliko dana trebao biti odstranjen tumor.

Ljekari istanbulske klinike Koč od danas će Stefana pripremati za operativni zahvat koji je izuzetno zahtjevan, nakon čega će biti poznato na koji način i kojim terapijama će se nastaviti njegovo liječenje.

Dječakovo stanje je izuzetno teško, a prethodnih dana se rapidno pogoršalo.

- U nadi da će se Stefan oporaviti i vratiti u svoj grad kao zdrav dječak, porodica izražava ogromnu zahvalnost svim ljudima koji su u izuzetno kratkom roku prikupili novac za Stefanovu operaciju, Crvenom krstu Istočna Ilidža, Fondu solidarnosti Republike Srpske koji je uplatio iznos od 19 hiljada evra kao i svim ljudima koji su se priključili ovoj akciji preko fondacije GOFOUNDME i obezbijedili novac potreban za operaciju – saopštili su na ovoj stranici.

Nakon operacije i dodatnih pregleda, doktori u Turskoj će pratiti Stefanovo stanje i predložiti terapije za koje, u ovom trenutku, Stefanovi roditelji ne znaju koliko će koštati, zbog čega akcija prikupljanja pomoći i dalje traje, a žiro račun za uplatu pomoći za Stefana ostaje isti.

Takođe, od 1. avgusta je aktivan i humanitarni broj 1412 u M:tel mreži.  

- Stefanovi roditelji žele da naglase da će sav novac, ukoliko ga ostane od Stefanovog liječenja, biti preusmjeren na liječenje nekog drugog djeteta, kojem se u tom trenutku ukaže potreba – zaključuju na kraju saopštenja.

Broj žiro računa: 5674835900126689
Sberbank a.d. Banja Luka
Na ime Novaković Slađana
Spasovdanska 49

Komentari 0
Povezane vijesti
Ni traga ni glasa: Turci tvrde da Mahmuljina nisu locirali Ni traga ni glasa: Turci tvrde da Mahmuljina nisu locirali
Demobilisani borac Milenko Jovović iz Pala živi na rubu egzistencije, zaboravljen (VIDEO) Demobilisani borac Milenko Jovović iz Pala živi na rubu egzistencije, zaboravljen (VIDEO)
Kada se krvarilo, a niotkuda pomoći – ko je pritekao? Kada se krvarilo, a niotkuda pomoći – ko je pritekao?
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    22h 2m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    3h 37m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    20h 11m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    8h 52m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    6h 38m
    0