Судар двије најбоље екипе лиге у Војковићима

27.05.2022. 14:38
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића ће у недјељу дочекати Слогу из Горњег Црњелова у утакмици 29. кола друголигашког „Истока".

Дуел је ово двије убједљиво најквалитетније екипе у лиги, Слога је осигурала титулу и пласман у виши ранг, док Фамос жели побједом да се опрости од своје публике, а тиме и надмаши рекорд стар више од двије деценије по броју освојених бодова у једној сезони.

- Прије свега бих желио честитати екипи Слоге на заслуженој титули. Њихове бројке довољно говоре о квалитету и сигурно је да ће ово бити дуел двије најбоље екипе у нашој лиги. Ми смо одиграли фантастичну сезону и заиста ми је жао што оволики број бодова није крунисан титулом, али шта је ту је. Иако ова утакмица неће имати резултатски значај, сигурно је да ми желимо побједу, а вјерујем да и Слога исто размишља. Радује ме што они долазе у најјачем саставу, да можемо одмјерити снаге онако како треба. Ми на нашем терену немамо респекта ни према коме, то смо показали, тако да сам убјеђен да можемо парирати и Слоги. Биће ово одлична фудбалска представа и позивам што више гледалаца да дођу и подрже нас у настојању да побједимо најбољи тим лиге - рекао је за портал sportdc.net капитен моториста, Марко Тешановић.

Утакмица Фамос - Слога игра се у недјељу од 17.30, а суди је Милан Кукрика из Требиња.

Коментари 0
Повезане вијести
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Представљен дрес Србије за Европско првенство (ФОТО) Представљен дрес Србије за Европско првенство (ФОТО)
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    23h 53m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    14h 8m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    21h 43m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    12h 30m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    14h 44m
    2