Sudar dvije najbolje ekipe lige u Vojkovićima

27.05.2022. 14:38
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića će u nedjelju dočekati Slogu iz Gornjeg Crnjelova u utakmici 29. kola drugoligaškog „Istoka".

Duel je ovo dvije ubjedljivo najkvalitetnije ekipe u ligi, Sloga je osigurala titulu i plasman u viši rang, dok Famos želi pobjedom da se oprosti od svoje publike, a time i nadmaši rekord star više od dvije decenije po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

- Prije svega bih želio čestitati ekipi Sloge na zasluženoj tituli. Njihove brojke dovoljno govore o kvalitetu i sigurno je da će ovo biti duel dvije najbolje ekipe u našoj ligi. Mi smo odigrali fantastičnu sezonu i zaista mi je žao što ovoliki broj bodova nije krunisan titulom, ali šta je tu je. Iako ova utakmica neće imati rezultatski značaj, sigurno je da mi želimo pobjedu, a vjerujem da i Sloga isto razmišlja. Raduje me što oni dolaze u najjačem sastavu, da možemo odmjeriti snage onako kako treba. Mi na našem terenu nemamo respekta ni prema kome, to smo pokazali, tako da sam ubjeđen da možemo parirati i Slogi. Biće ovo odlična fudbalska predstava i pozivam što više gledalaca da dođu i podrže nas u nastojanju da pobjedimo najbolji tim lige - rekao je za portal sportdc.net kapiten motorista, Marko Tešanović.

Utakmica Famos - Sloga igra se u nedjelju od 17.30, a sudi je Milan Kukrika iz Trebinja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    4h 13m
    7
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    3h 9m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    21h 54m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    18h 53m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    20h 5m
    0