Супермама Весна послије осам синова родила кћеркицу Милу: "Супруг и дјечаци су пресрећни, не могу да се одвоје од ње" (ФОТО)

19.09.2023. 19:42
2
ИЗВОР: srpskainfo.com

Весна и Слободан Милићевић из Медвеђе до јуче су имали осморицу синова, али њиховој бајци се 12. септембра придружила и кћеркица Мила.

Милићевићи живе у Италији већ 20 година, а коментари које ова, сада десеточлана, породица добија само су позитивни. Сви се диве њиховој храбрости, посвећености и љубави.

У разговору за Блиц Весна, супермама и супержена, открила је детаље рођења принцезе.

– Све је прошло супер, овај осјећај се не може описати ријечима. Са сваком новом бебом смо се осјећали срећније, испуњеније и добијали смо јачу жељу и вољу да будемо бољи људи. Сви смо много срећни, не можемо још да средимо утиске – рекла је мама Весна.

Браћа не могу да се одвоје од сестрице

– Синови не могу да се одвоје од ње, сваки хоће да је држи и чува. Милу су дочекали са одушевљењем и њихова радост је немјерљива – рекла је кратко Српкиња која је девети пут постала мајка.

Слика

Фото: privatna arhiva/srpskainfo.com

Супруг присуствовао порођају

Њен супруг Слободан је био све вријеме присутан на порођају, а тренутак када је узео кћерку у руке, неописив је.

– Супруг је био са мном током цијелог порођаја, а његове очи пуне сјаја док је држао Милу мислим да би најбоље описали стихови пјесме ‘за моју кћерку ја ноћас славим и мало због ње важан се правим’ – испричала  је Весна Милићевић.

Мила је добила најбоље оцјене љекара, а дјевојчица је по рођењу била тешка 3.500 грама и дугачка 52 центиметра.

Да подсјетимо, Весна и Слободан поријеклом су са југа Србије, из Медвеђе, али сва дјеца су им рођена у Италији. Најстарији син Лука рођен је 2005. године, Стефан је рођен 2006, Ђорђе 2008, Алекса 2010, Никола 2012, Душан 2016, Петар 2018, Павле 2020, а сада се родила Мила.

Иако су дјеца рођена у Италији, саговорница рекла је како су дјечаци одгајани и васпитавани у духу домовине.

– Одувијек сам жељела велику породицу и тај дар од Бога сам и добила. Иначе сам поносна мајка осморице дјечака и млађи се увијек угледају на старију браћу, а дјевојчица нам је још један божији благослов – навела је Весна.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    voxpopuli 20.09.2023. 09:30
    ŽENA,MAJKA KRALJICA,ali bravo i za tatu.
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 19.09.2023. 20:59
    Neka ste svi zivi i zdravi!!
Повезане вијести
Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав
Вртоглаве цијене опреме за бебе: Просјечна колица 1.300, креветац и до 700 КМ Вртоглаве цијене опреме за бебе: Просјечна колица 1.300, креветац и до 700 КМ
Српска богатија за 24 бебе Српска богатија за 24 бебе
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    6h 40m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    16h 58m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    17h 4m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    17h 2m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    15h 53m
    0