Супружници платили све дугове суграђана у апотеци

12.10.2019. 12:31
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Супружници из Новог Травника с тренутном адресом у иностранству, а који су жељели да остану анонимни, платили су сва дуговања суграђана у апотеци у Новом Травнику.

Радница и одговорна особа ове апотеке Данијела Јукић рекла је за портал "Радиосарајево.ба" да овај диван гест никако не треба остати анониман.

-Ради се брачном пару који су били у посјети мајци у родноме граду, Новом Травнику. У нашу апотеку ушетали су јучер с циљем да плате све дугове наших пацијената. Сав дуг у виду комерцијалног асортимана је отплаћен. Нисмо жељели да есенцијални асортиман улази у то, јер ће свакако пацијенти добити рецепте бесплатно од Дома здравља-, рекла је Јукић за поменути портал.

Да се добро добрим враћа, управо се показало на овом случају. Како пише "Радиосарајево.ба", ова апотека никада нити једног пацијента, који није био у могућности да плати, кући није "вратила" без лијека.

-До сада нити једног пацијента колегице из наше љекарне нису вратиле, без обзира који су лијекови у питању и која је њихова цијена. Неки људи нису осигурани, неко једноставно нема довољно како би купио. Ми смо осјетљиви посебно на дјецу и старије особе. Једноставно, изнађемо неко рјешење и помогнемо пацијентима, али смо зато и дуговали већу суму новца. Можда су то људи на неки начин и препознали-, испричала је Јукићева за сарајевски портал и додала да се увјерила да се "добро добрим враћа".

Коментари 0
Повезане вијести
Несташица појединих лијекова у БиХ Несташица појединих лијекова у БиХ
Пријети ли нам велика несташица лијекова? Пријети ли нам велика несташица лијекова?
Остао без аута због дуга од 11.000 КМ Остао без аута због дуга од 11.000 КМ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 30m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 48m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 15m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 3m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 24m
    0