Сутра киша, до 16 степени

17.04.2024. 15:22
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује промјенљиво облачно вријеме уз повремену слабу кишу или пљускове и температуру ваздуха до 16 Целзијусових степени.

Ујутро ће бити умјерено до претежно облачно и хладније, а око ријека и по котлинама понегдје магла. На истоку ће бити слаба киша понегдје, а у вишим предјелима слаб снијег. На југу и западу биће суво уз краће сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова, а на планинама на западу понегдје јак.

Јутарња температура ваздуха износиће од нула до пет, на југу до осам, у вишим предјелима од минус три, а дневна од осам на истоку до 16 на југу и западу, у вишим предјелима од три Целзијусова степена.

У Српској и ФБиХ данас је претежно облачно, забиљежени су киша или снијег, а у Херцеговини локални пљускови, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница минус шест, Чемерно нула, Калиновик један, Кнежево, Соколац и Хан Пијесак два, Сребреница и Сарајево три, Мраковица четири, Мркоњић Град и Рибник пет, Гацко, Дринић, Зворник и Фоча шест, Бањалука, Бијељина, Вишеград, Добој и Рудо седам, Србац осам, Нови Град и Приједор девет, Билећа 12, Мостар 13, Неум и Требиње 16 Целзијусових степени.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра сунчано и веома топло, температура до 29 степени Сутра сунчано и веома топло, температура до 29 степени
За 1. мај топло и промјенљиво, киша понегдје на југу и западу За 1. мај топло и промјенљиво, киша понегдје на југу и западу
Сутра сунчано и још топлије Сутра сунчано и још топлије
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    22h 41m
    3
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    2h 59m
    0
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    3h 17m
    4
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    20h 27m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    17h 34m
    0