Сутра конкурс за избор најљепшег дворишта, балкона и излога

09.09.2019. 19:01
0
ИЗВОР: Срна

Удружење грађана "Пробуди се" из Источног Сарајева сутра ће расписати конкурс за избор најљепшег дворишта, балкона и излога у општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

У саопштењу овог удружења наводи се да се пријеве могу доставити до 25. септембра у писаној форми на адресу Удружења, позивом на број телефона или путем друштвене мреже "Фејсбук".

Побједник ће бити проглашен 5. октобра у оквиру манифестације "Дани тикве" коју, такође, организује Удружење грађана "Пробуди се" из Источног Сарајева с циљем промоције производње здраве хране и пића, пољопривреде и предузетништва као и употребе тикве у људској исхрани као једне од најздравијих култура.

Комисија ће да изабере по три најљепша дворишта, балкона и излога, а прва награда износи 100 КМ за сваку категорију.

"О пријавама на конкурс одлучиваће комисија цијенећи креативност, разноликост биљака, боја, одабир и аранжман цвијећа, додатне садржаје и општи изглед. Битно је нагласити да обавезни дио декора мора бити једна или више тикава које ће својим квалитетом и лијепим изгледом симболизовати догађај", наведено је у саопштењу.

Шести "Дани тикве" биће одржани 5. и 6. октобра на платау код Тржног центра "Бинго".

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    4h 52m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 36m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    19h 49m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    16h 3m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    20h 55m
    0