Сутра о даљем лијечењу Милоша Божовића

05.02.2023. 20:28
0
ИЗВОР: katera.news

Представници Општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа сутра ће организовати конференцију за новинаре на којој ће упознати јавност о здравственом стању и даљем лијечењу нашег суграђанина Милоша Божовића. Наиме, Милош би требало да поново буде оперисан у Русији.

Конференција за новинаре биће одржана у 12.00 часова у сали општине Источна Илиџа, саопштили су из Општинског Црвеног крста.

Подсјећамо, Милош Божовић био је голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, а на утакмици 2014. године доживио је тешку повреду главе.

Божовић је у јулу прошле године био на лијечењу у клиници у Москви. Према ранијим изјавама његове породице, појавила се могућност лијечења матичним ћелијама и укупан процес лијечења, према програму љекара руске клинике, требало би да траје до двије године.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: За Милошево лијечење потребно још од пет до десет хиљада евра Божовић: За Милошево лијечење потребно још од пет до десет хиљада евра
Милошу Божовићу потребна наша помоћ, заједно можемо све! Милошу Божовићу потребна наша помоћ, заједно можемо све!
Милош нас треба – покренута хуманитарна акција за нашег суграђанина! Милош нас треба – покренута хуманитарна акција за нашег суграђанина!
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    1h 8m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    18h 51m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    20h 6m
    0
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    20h 42m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    13h 8m
    4