Сутра облачно и свјежије

28.08.2022. 18:54
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити промјенљиво до претежно облачно и мало свјежије вријеме.

Прије подне биће слабе кише мјестимично у централним и сјеверним предјелима, послије подне нестабилно уз пљускове са грмљавином углавном у источним и централним предјелима, а могуће су и локалне непогоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од 13 до 19, на југу до 21, а максимална температура ваздуха од 25 до 30, у вишим предјелима од 19 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, вјетар ће бити слаб, сјеверног и сјеверозападног смјера.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Чемерно 22, Соколац и Хан Пијесак 23, Мраковица 24, Билећа, Гацко, Калиновик и Кнежево 25, Мркоњић Град и Приједор 27, Рибник и Шипово 28, Нови Град, Србац и Сребреница 29, Бањалука, Бијељина и Добој 30, Вишеград и Рудо 31, те Требиње 32 степена Целзијусова.

Према прогнози, у уторак, 30. августа, биће промјенљиво облачно са више сунчаних периода и мало топлије, послије подне нестабилно уз повремену кишу или пљускове са грмљавином. Максимална температура ваздуха биће од 26 до 31, у вишим предјелима од 21 степен Целзијусов.

У сриједу, 31. августа, биће сунчано и мало топлије вријеме уз дневни развој облака, послије подне нестабилно уз локалну кишу или пљускове са грмљавином углавном у централним и источним предјелима. Максимална температура ваздуха износиће од 26 до 31, у вишим предјелима од 21 степен Целзијусов.

У четвртак, 1. септембра, биће промјенљиво до претежно облачно и свјежије, повремено са слабом кишом пријеподне, а послије подне нестабилно уз кишу или пљускове са грмљавином. Максимална температура ваздуха биће од 25 до 29, у вишим предјелима од 18 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Сутра послије подне киша Сутра послије подне киша
Најчитаније
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    12h 23m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    2h 5m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    12h 29m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    12h 27m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    11h 18m
    0