Сутра облачно с кишом, уз краткотрајно разведравање

08.10.2024. 15:57
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће преовладавати претежно облачно вријеме с кишом и температуром ваздуха до 28 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно облачно с кишом, а у Херцеговини и са пљусковима праћеним грмљавином и вјетровито. Понегдје у Херцеговини падавине ће бити и обилније, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне падавине ће престати у већини крајева уз постепено разведравање од запада, док се у Херцеговини и у наставку дана очекује умјерено до претежно облачно вријеме уз слабљење падавина, које ће бити само понегдје, док ће вјетар бити у слабљењу.

У ноћи на четвртак очекује се ново наоблачење од југозапада у Крајини и Херцеговини.

Јутарња температура ваздуха износиће од 11 на истоку и југоистоку до 16 у Крајини, на југу до 20, у вишим предјелима од седам, а дневна од 21 до 28, у вишим предјелима од 17 Целзијусових степени.

Данас у Српској и ФБиХ сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност, а у касним вечерњим часовима киша се очекује у западним и сјеверозападним подручјима, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Чемерно 16, Калиновик 17, Гацко 19, Рудо, Соколац, Фоча и Хан Пијесак 20, Сарајево, Билећа, Вишеград, Кнежево и Мраковица 21, Сребреница и Требиње 23, Мркоњић Град, Србац и Неум 24, Добој и Приједор 25, Бијељина, Мостар и Зворник 26, Бањалука, Нови Град и Рибник 27 степени.

Коментари 0
Повезане вијести
Наш град богатији за два дјечака Наш град богатији за два дјечака
Сутра топло и сунчано, увече киша Сутра топло и сунчано, увече киша
Коловози влажни, магла смањује видљивост Коловози влажни, магла смањује видљивост
Најчитаније
  • Потенцијално клизиште у Сарајеву: Општина послала упозорење (ФОТО)
    20h 57m
    0
  • Ова два кандидата из притвора сједају у начелничку фотељу
    21h 37m
    9
  • Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
    4h 21m
    3
  • Писма читалаца: Лабуд гладан, кућица му мала, гађају га камењем
    5h 39m
    5
  • Чији је наш Андрић
    8h 33m
    0