Сутра облачно са кишом

02.10.2024. 14:54
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити облачно, вјетровито и свјежије са кишом која ће се ширити од запада и југа ка сјеверу и истоку.

У Херцеговини ће бити и пљускова са грмљавином.

На западу, а касније током вечери и на југу ће бити обилних падавина, а најмање кише се очекује на крајњем истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће на сјеверу бити слаб до умјерен, на ударе појачан сјеверних смјерова. У Херцеговини, југу Крајине и на истоку умјерен до јак, на ударе и појачан југо.

Јутарња температура ваздуха износиће од осам до 15, на југу до 18, а дневна од 13 на западу до 22 на истоку и крајњем југу, у вишим пред‌јелима од 11 Целзијусових степени.

Данас у Српској и ФБиХ преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, понегд‌је на сјеверозападу је забиљежена слаба киша, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница девет, Мраковица и Нови Град 17, Дринић и Хан Пијесак 18, Калиновик и Кнежево 19, Бањалука, Гацко, Мркоњић Град, Приједор, Рибник, Соколац и Србац 20, Вишеград, Рудо и Фоча 22, Бијељина, Билећа и Добој 23, Мостар, Сарајево, Сребреница и Требиње 24, Неум и Зворник 25 Целзијусових степени. 

Коментари 0
Повезане вијести
Наш град богатији за пет становника Наш град богатији за пет становника
Сутра облачно уз сунчане периоде Сутра облачно уз сунчане периоде
Град и јутрос богатији за дјевојчицу Град и јутрос богатији за дјевојчицу
Најчитаније
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    23h 31m
    2
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    9h 59m
    0
  • Куглоф
    20h 25m
    0
  • У Источној Илиџи прва нерадна недјеља биће 6. октобра
    8h 19m
    1
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    9h 50m
    0