Сутра отварање фестивала "Дани Небојше Глоговца"

28.08.2020. 10:07
0
ИЗВОР: СРНА

На љетној сцени Културног центра у Требињу током викедна биће одржан фестивал "Дани Небојше Глоговца", који организују породица, пријатељи и Културни центар под покровитељством Града Требиња.

Фестивал ће бити отворен сутра у 20.30 часова представљањем специјалног госта - глумице Бранке Катић, након чега је у 21.15 часова планирана пројекција Филма "Убиство с предумишљајем", редитеља Горчина Стојановића.

Из Културног центра је најављено да ће у недјељу, 30. августа у 20.30 часова бити одржана пројекција филма "Мој јутарњи смех", редитеља Марка Ђорђевића, док је за 22.00 часа планиран разговор са екипом филма.

Затварање фестивала је у 22.30 часова.

Изложба фотографија Небојше Глоговца из његових најзначајнијих улога биће емитована на ЛЕД екрану Културног центра Требиње током трајања фестивала.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    23h 18m
    0
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    15h 46m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    21h 19m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    22h 11m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    1h 19m
    0