Сутра отварање канцеларије Гран фондо Свјетског првенства

28.07.2021. 12:38
0
ИЗВОР: СРНА

Источно Сарајево је домаћин два бициклистичка догађаја "УЦИ Гран Фондо врлд серис" и "УЦИ Гран Фондо Гран Свјетско првенство", због чега ће сутра у Источном Новом Сарајеву бити одржана званична презентација догађаја и отварање канцеларије Гран фондо Свјетског првенства.

У заједничком саопштењу Бициклистичког савеза БиХ и Асоцијације за спорт прецизира се да ће канцеларија Гран фондо Свјетског првенства бити отворане у 17.00 часова на адреси Хиландарска 1.

Бициклистички савез БиХ и Асоцијација за спорт "УЦИ Гран Фондо врлд серис" организују од 13. до 15. августа, а "УЦИ Гран Фондо Гран Свјетско првенство" од 5. до 10. октобра ове године.

Према броју учесника ово су два најбројнија спортска догађаја у историји БиХ, јер се очекује долазак минимално 4.000 бициклиста из свих крајева свијета, нарочито у октобру на Свјетско првенство.

Припреме су у пуном јеку, а организатори су се похвалили да су пријаве за квалификациону трку до сада стигле из 34 земље свијета.

Процјена је да ће учесници са својом пратњом остварити најмање 25.000 ноћења, па је осим спортског, туристички и привредни значај изузенто важан. 

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 36m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 51m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 42m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 9m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    17h 1m
    0