Сутра претежно облачно

06.10.2019. 15:45
0
ИЗВОР: Срна

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно и прохладно вријеме са слабом кишом на југу и југоистоку и провијавањем снијега на вишим планинама.

Ујутро ће бити облачно, мјестимично у ријечним долинама и котлинама са маглом и ниском облачношћу, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске.

Током дана облачно и прохладно, на југу и југоистоку је могућа слаба киша а на вишим планинама провијавање снијега. Крајем дана и током ноћи на уторак постепено разведравање са запада и сјеверозапада.

Јутарња температура од пет до 11, на планинама око један степен, а највиша дневна од 11 до 17, на југу 22, а на планинама око седам степени Целзијусових.

Вјетар умјерен источни и сјевероисточни, а на југу умјерена бура, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас преовладава промјенљиво облачно и прохладно вријеме са сунчаним периодима.

Вечерас се очекује јаче наоблачење са запада, које ће током вечери и ноћи захватити и остале предјеле Српске.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница минус два, Хан Пијесак осам, Чемерно, Калиновик 10, Соколац, Мраковица, Сребреница, Иван Седло 11, Гацко 12, Невесиње, Тузла 13, Мркоњић Град, Шипово, Бијељина, Бугојно, Ливно, Сарајево 14, Приједор, Бихаћ, Сански Мост 15, Градишка, Рибник, Рудо, Фоча,

Србац, Добој 16, Нови Град, Вишеград, Бањалука 17, Билећа 18, Широки Бријег, Зеница 19, Мостар 20, Требиње, Груде, Неум 21 степени Целзијусових.

У уторак, 8. октобра, јутро ведро и прохладно, по висоравнима са слабим мразем, а током дана сунчано уз умјерену облачност. Јутарња температура од два до осам, на планинама минус два, а највиша дневна од 12 до 18, на југу до 24, на планинама осам степени.

У сриједу, 9. октобра, јутро ведро, са маглом понегдје, а током дана сунчано и топлије него претходних дана уз малу, локално и умјерену облачност. Крајем дана наоблачење са сјеверозапада, прошириће се током ноћи и на остале предјеле. Јутарња температура од пет до 11, на планинама око три, а највиша дневна од 19 до 25, на сјеверу и који степен више.

У четвртак, 10. октобра, ујутро киша, у Херцеховини и локални пљускови праћени грмљавином, мјестимично са обилнијим падавинама. До вечери престанак падавина. Јутарња температура од осам до 13, на планинама око четири, а највиша дневна од 15 до 21 степен.

Коментари 0
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    4h 0m
    2
  • Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
    23h 25m
    2
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    5h 49m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    18m
    11
  • Како је некад изгледао час физичког (ФОТО)
    4h 53m
    0