Сутра претежно облачно, понегдје киша

20.03.2023. 15:59
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се на сјеверу и западу очекује дјелимично разведравање уз сунчане периоде и топлије, а на југу и истоку биће мало свјежије и промјенљиво уз повремену кишу и пљускове.

Ујутро ће бити претежно облачно, на југу и истоку повремена киша, а у осталим предјелима претежно суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

До вечери се очекује престанак падавина у свим предјелима. Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова.

Јутарња температура ваздуха износиће од шест до 10, у вишим предјелима од два, а дневна од 11 на истоку до 18 на сјеверозападу, у вишим предјелима од шест степени Целзијусових.

Данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, а киша је углавном падала на подручју Крајине, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница нула, Мраковица девет, Чемерно 11, Кнежево 13, Гацко 14, Дринић, Калиновик, Невесиње, Нови Град, Приједор и Хан Пијесак 15, Неум, Билећа, Мркоњић Град, Требиње и Србац 16, Бањалука, Добој, Рибник и Сарајево 17, Соколац и Мостар 18, Бијељина и Сребреница 19, Зворник 20, Рудо и Фоча 21 и Вишеград 22 степена Целзијусова. 

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сунчано и топло Сунчано и топло
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 42m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 41m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 17m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 38m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 21m
    9