Сутра претежно облачно, температура ваздуха до 29 степени Целзијусових

09.10.2024. 15:39
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, уз дневну температуру ваздуха до 29 степени Целзијусових.

Јутро ће у већини пред‌јела бити облачно, слаба киша ће падати понегд‌је у Херцеговини, а прије подне сунчаније уз облачне периоде и топлије, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне ће услиједити јаче наоблачење прво на западу, а у наставку дана и током вечери у осталим крајевима, уз пролазак зоне падавина од запада даље ка истоку и југу.

Јачих пљускова биће у Херцеговини.

Јутарња температура ваздуха износиће од 11 до 16, у вишим пред‌јелима од седам, а дневна од 22 до 29 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, повремено са јаким ударима, јужни и југозападни, прогноза је Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас је било умјерено до претежно облачно, уз постепено разведравање, а локално је забиљежена слаба киша.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница седам степени, Гацко 17, Калиновик и Хан Пијесак 19, Кнежево, Соколац, Билећа и Ливно 20, Дрвар 21, Мркоњић Град, Бугојно и Сарајево 22, Требиње, Шипово, Јајце и Широки Бријег 23, Фоча, Сребреница, Бихаћ и Мостар 24, Нови Град, Приједор, Рудо, Србац и Тузла 25, Вишеград, Добој, Зворник, Бањалука, Неум, Сански Мост и Зворник 26, а Бијељина и Зеница 27 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра облачно с кишом, уз краткотрајно разведравање Сутра облачно с кишом, уз краткотрајно разведравање
Сутра топло и сунчано, увече киша Сутра топло и сунчано, увече киша
Сутра претежно облачно Сутра претежно облачно
Најчитаније
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    14h 43m
    0
  • Како су се завољели Иво Андрић и Милица Бабић – љубав прикривена сновима и хартијом
    4h 48m
    1
  • Роде су биле први гости у кафићу у Палама
    5h 20m
    1
  • Ухапшен због пријетњи ватреним оружјем
    7h 43m
    1
  • Хрватски спасиоци пронашли једну преживјелу особу
    6h 8m
    0