Сутра претежно ведро и топлије

29.01.2021. 14:12
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује претежно ведро вријеме са дужим сунчаним периодима, уз дневну температуру ваздуха до 15 степени Целзијусових.

Ујутро ће, послије облачне ноћи, бити претежно ведро, мјестимично са слабом облачночшћу, која на истоку на високим планинама може донијети слаб снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана промјенљиво облачно, уз дуже сунчане периоде и топло за ово доба године, док ће у вечерњим часовима доћи до новог наоблачења са падавинама.

Јутарња температура ваздуха од минус један до пет, у планинама око минус три степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западног и југозападног смјера.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, а киша је регистрована на западу и сјеверозападу.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Чемерно и Гацко један, Хан Пијесак и Калиновик два, Невесиње три, Билећа, Србац, Дрвар и Ливно четири, Мраковица, Рудо, Приједор, Соколац и Јајце пет, Требиње, Мостар и Широки Бријег шест, Мркоњић Град, Шипово, Вишеград, Бугојно и Груде седам, Сарајево, Столац и Зеница осам, Фоча и Бихаћ девет, Рибник и Тузла 10, Градачац и Неум 11, Добој, Бањалука и Зворник 12 и Бијељина 13 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ? Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ?
Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
Земљотрес у БиХ! Земљотрес у БиХ!
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    3h 5m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    23h 14m
    3
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 49m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    18h 2m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    14h 16m
    0