Сутра промјенљиво облачно

07.12.2020. 15:24
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће преовладавати промјенљиво облачно вријеме, повремено са сунчаним периодима, а на југозападу је могућа слаба пролазна киша.

Ујутро и прије подне биће промјенљиво до претежно облачно, на сјевероистоку и истоку понегдје и ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече наоблачење са кишом од запада ка јужним крајевима и падавине ће се током ноћи углавном проширити ка истоку и централним крајевима према сјеверу.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, источни и сјевероисточни, док се у Херцеговини и на југозападу очекују повремено јаки удари вјетра, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до шест, у планинама око минус два, а највиша дневна од шест до 11, у планинском појасу од три степена Целзијусова.

Темература ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Чемерно један, Хан Пијесак пет, Калиновик шест, Мраковица, Невесиње и Соколац седам, Бијељина девет, Вишеград десет, Сарајево, Билећа, Сребреница и Требиње 11, Бањалука, Дринић и Мркоњић Град 12, Мостар и Добој 13, те Приједор 14 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра нерадни дан Сутра нерадни дан
Лов газда са Јадрана не престаје Лов газда са Јадрана не престаје
Мањи приноси дижу цијене воћа Мањи приноси дижу цијене воћа
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    21h 2m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    23h 21m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    23h 48m
    0
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    19h 9m
    0
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    19h 13m
    0