Сутра промјенљиво облачно, али топло

17.09.2023. 19:02
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити промјенљиво облачно и топлије вријеме уз дуже сунчане интервале, а дневна температура ваздуха биће и до 33 степена Целзијусова.

Послије подне је уз локални развој облачности у централним предјелима могућ слаб пљусак, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, углавном западних смјерова.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, у већини крајева данас је преовладавало сунчано вријеме, док је прије подне по котлинама и уз ријечне токове било магле и ниске облачности.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Соколац 22, Хан Пијесак 23, Сарајево и Неум 26, Зворник 27, Тузла, Мркоњић Град и Нови Град 28, Бијељина, Добој и Требиње 29, Бањалука, Приједор и Зеница 30, Мостар 31 степен Целзијусов.

Коментари 0
Повезане вијести
Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
Град богатији за дјечака Град богатији за дјечака
Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    17h 44m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    17h 58m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    17h 50m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    20h 15m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    8h 39m
    0