Сутра промјенљиво облачно и свјежије

03.11.2023. 15:28
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује промјенљиво облачно и мало свјежије вријеме уз сунчане интервале, са максималном температуром до 18 степени Целзијусових.

На југу ће бити облачније уз повремену кишу, док ће увече јачати јужни вјетар.

Вјетар ће бити слаб, промјенљив, послије подне и увече у појачању, а током ноћи ће дувати јак до олујни југо, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха од шест до 12 степени, у вишим предјелима од нула, док ће максимална температура бити од 13 на западу до 18 степени Целзијусових на истоку и југу.

Данас је у БиХ било умјерено до претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима, понегдје праћених грмљавином, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница три, Мраковица осам, Чемерно и Иван седло 10, Кнежево и Хан Пијесак 11, Калиновик, Мркоњић Град и Шипово 12, Билећа, Гацко, Дрвар и Ливно 13, Бањалука, Рибник, Србац и Бугојно 14, Вишеград, Соколац и Бихаћ 15, Нови Град, Требиње, Рудо и Градачац 16, Добој, Приједор, Фоча, Мостар, Сански Мост и Широки Бријег 17, Сарајево 18, Тузла и Зеница 20, Столац 21, Бијељина и Неум 22, те Зворник 23 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Сутра претежно сунчано Сутра претежно сунчано
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 37m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 36m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 12m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 33m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 16m
    9