Сутра разведравање, увече поново наоблачење

16.11.2022. 15:22
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се, након кишовитог јутра, очекује постепен престанак падавина и разведравање, уз дневну температуру ваздуха до 17 степени Целзијусових.

Током јутра на југу и истоку биће облачно са кишом, која ће постепено престати, па се послије подне у већини предјела очекује разведравање, а касно увече поново наоблачење, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од четири до 12, а дневна од девет до 17 степени Целзијусових, прогноза је Федералног хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западног и сјеверозападног смјера, који током дана мијења смјер на југо. У Републици Српској и ФБиХ данас је преовладавало облачно вријеме са кишом.

Температура измјерена у 13.00 часова: Бјелашница два, Гацко и Калиновик девет, Невесиње 10, Мраковица, Мркоњић Град, Рибник, Рудо, Приједор, Соколац и Ливно 11, Билећа, Вишеград, Требиње, Бугојно, Дрвар и Широки Бријег 12, Јајце, Мостар и Сарајево 13, Добој, Бањалука, Зворник, Градачац, Столац и Зеница 14, Бијељина, Сребреница и Неум 15, Бихаћ и Тузла 16 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 19 беба Српска богатија за 19 беба
За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    18h 34m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    16h 36m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    15h 34m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    15h 29m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    14h 37m
    1