Sutra razvedravanje, uveče ponovo naoblačenje

16.11.2022. 15:22
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj i FBiH sutra se, nakon kišovitog jutra, očekuje postepen prestanak padavina i razvedravanje, uz dnevnu temperaturu vazduha do 17 stepeni Celzijusovih.

Tokom jutra na jugu i istoku biće oblačno sa kišom, koja će postepeno prestati, pa se poslije podne u većini predjela očekuje razvedravanje, a kasno uveče ponovo naoblačenje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od četiri do 12, a dnevna od devet do 17 stepeni Celzijusovih, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, zapadnog i sjeverozapadnog smjera, koji tokom dana mijenja smjer na jugo. U Republici Srpskoj i FBiH danas je preovladavalo oblačno vrijeme sa kišom.

Temperatura izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica dva, Gacko i Kalinovik devet, Nevesinje 10, Mrakovica, Mrkonjić Grad, Ribnik, Rudo, Prijedor, Sokolac i Livno 11, Bileća, Višegrad, Trebinje, Bugojno, Drvar i Široki Brijeg 12, Jajce, Mostar i Sarajevo 13, Doboj, Banjaluka, Zvornik, Gradačac, Stolac i Zenica 14, Bijeljina, Srebrenica i Neum 15, Bihać i Tuzla 16 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas nestabilno sa pljuskovima Danas nestabilno sa pljuskovima
Naš grad bogatiji za jednog dječaka Naš grad bogatiji za jednog dječaka
Srpska bogatija za 19 beba Srpska bogatija za 19 beba
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 5m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 38m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 30m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 38m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 35m
    0