Сутра сунчано уз пролазну облачност

28.02.2021. 16:01
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује сунчано вријеме уз малу облачност. Ујутру ће бити претежно ведро, уз слаб мраз на планинама и пролазну сумаглицу или маглу око ријека и по котлинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана у већини предјела очекује се сунчано вријеме, уз малу облачност, а увече је на истоку могућа пролазна облачност.

Јутарња температура ваздуха од минус један до четири, на планинама од минус пет, а највиша дневна температура од шест до 12, на југу и југоистоку до 17, на планинама од три степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар, на југу умјерена бура.

И за друга два дана марта најављено је претежно сунчано вријеме. Јутарња температура од минус два до пет, на планинама од минус пет, а највиша дневна температура од шест до 12, на сјеверу, југу и југоистоку до 17, на планинама од пет степени Целзијусових.

Облачно вријеме у четвртак, 4. марта, биће на сјеверозападу, док ће у осталим предјелима бити умјерено до претежно облачно, уз краће сунчане интервале.

Јутарња температура ваздуха од нула до шест, на планинама од минус два, а највиша дневна од девет до 14, на сјеверу и југу око 18, на планинама од седам степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава сунчано вријеме, уз малу до умјерену облачност.

Поново је најтоплије било на херцеговачком подручју - у Неуму је у 13.00 часова измјерено 17 степени, у Мостару 16, у Требињу и Грудама 15, а у Билећи 14 степени.

Температура ваздуха у осталим мјестима: Бјелашница минус шест, Калиновик три, Хан Пијесак четири, Мраковица пет, Соколац шест, Гацко, Шипово и Мркоњић Град седам, Рибник и Сребреница осам, Бугојно, Сански Мост и Тузла девет, Бањалука, Бијељина, Сарајево, Градачац, Нови Град и Фоча 10, Добој, Зворник, Бихаћ, Вишеград, Зеница и Србац 11, Приједор и Рудо 12 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно облачно уз локалне пљускове Сутра претежно облачно уз локалне пљускове
Сутра претежно сунчано и топлије Сутра претежно сунчано и топлије
Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    22h 19m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    18h 51m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    21h 35m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    17h 13m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    13h 45m
    0