Сутра свечано отварање најдужег планинског боба у региону

14.08.2019. 19:57
0

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић најавио је да ће сутра на Јахорини свечано бити отворена највећа љетња атракција - планински боб.

-Сутра у 15.00 часова отварамо најдужи планински боб у региону и сви љетни садржаји ће бити бесплатни током дана, укључујући и концерт Ане Kокић, који почиње у 16.00 часова на платоу Пољице. Очекујем одличан провод и добру атомосферу-, рекао је Љевнаић на конференцији за новинаре. 

Он истиче да је ријеч о озбиљној љетној атракцији и да једва чека да чује утиске гостију. 

-Ово је пројекат који очекујемо са посебном радошћу и нестрпљењем, јер је прилагођен и дјеци и одраслима, траса је дуга 2,5 километара и пролази кроз најљепше предјеле Јахорине, те као таква представља јединствено адреналинско искуство-, наглашава Љевнаић. 

Kокићева је навела да јој је веома драго што ће сутра бити дио ове велике манифестације. 

-Одушевљена сам јер видим да се Јахорина гради, има, заиста, доста садржаја који се могу користити и лети. Моја деца су ту са мном и морам рећи да им ниједног тренутка није досадно. Позивам све да дођу да уживају лети на планини. Ово је први пут да љетни одмор проводим на Јахорини и сигурна сам да ћемо се од сада и чешће дружити-, рекла је Kокићева. 

Из Олимпијског центра "Јахорина" поручују да је субота, 17. август, резервисана за представу "Ђурологија", с почетком у 21.00 час у хотелу "Вучко" на Јахорини. 

 

У недјељу, 18. августа, у оквиру новог пројекта "Сасвим блиско са познатима" од 14.00 часова "Вучко" ће бити домаћин познатим глумцима Мими Kараџићу и Kатарини Жутић.

Коментари 0
Повезане вијести
Јахорински боб на шинама највећа атракција у региону
Додик: Олимпијски центар „Јахорина“ прогласити парком природе
Отварање најдужег планинског боба у региону
Најчитаније
 • Страдали деминери са Пала
  6h 48m
  0
 • Акција у Сарајеву – Ухапшен Паљанин осумњичен за убиство Дамира Остојића
  23.08.2019
  1
 • У напуштеној кући пронађена два тијела
  23.08.2019
  0
 • На подручју Купреса погинула двојица деминера, а један повријеђен
  9h 34m
  0
 • Познат идентитет страдалих деминера, покушали подићи противпјешадијску мину са земље
  2h 18m
  0