Сутра свечано отварање најдужег планинског боба у региону

14.08.2019. 19:57
0
ИЗВОР: Срна

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић најавио је да ће сутра на Јахорини свечано бити отворена највећа љетња атракција - планински боб.

-Сутра у 15.00 часова отварамо најдужи планински боб у региону и сви љетни садржаји ће бити бесплатни током дана, укључујући и концерт Ане Kокић, који почиње у 16.00 часова на платоу Пољице. Очекујем одличан провод и добру атомосферу-, рекао је Љевнаић на конференцији за новинаре. 

Он истиче да је ријеч о озбиљној љетној атракцији и да једва чека да чује утиске гостију. 

-Ово је пројекат који очекујемо са посебном радошћу и нестрпљењем, јер је прилагођен и дјеци и одраслима, траса је дуга 2,5 километара и пролази кроз најљепше предјеле Јахорине, те као таква представља јединствено адреналинско искуство-, наглашава Љевнаић. 

Kокићева је навела да јој је веома драго што ће сутра бити дио ове велике манифестације. 

-Одушевљена сам јер видим да се Јахорина гради, има, заиста, доста садржаја који се могу користити и лети. Моја деца су ту са мном и морам рећи да им ниједног тренутка није досадно. Позивам све да дођу да уживају лети на планини. Ово је први пут да љетни одмор проводим на Јахорини и сигурна сам да ћемо се од сада и чешће дружити-, рекла је Kокићева. 

Из Олимпијског центра "Јахорина" поручују да је субота, 17. август, резервисана за представу "Ђурологија", с почетком у 21.00 час у хотелу "Вучко" на Јахорини. 

 

У недјељу, 18. августа, у оквиру новог пројекта "Сасвим блиско са познатима" од 14.00 часова "Вучко" ће бити домаћин познатим глумцима Мими Kараџићу и Kатарини Жутић.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    8h 57m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    20h 30m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    20h 11m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    7h 11m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    5h 1m
    0