Sutra svečano otvaranje najdužeg planinskog boba u regionu

14.08.2019. 19:57
0

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić najavio je da će sutra na Jahorini svečano biti otvorena najveća ljetnja atrakcija - planinski bob.

-Sutra u 15.00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, uključujući i koncert Ane Kokić, koji počinje u 16.00 časova na platou Poljice. Očekujem odličan provod i dobru atomosferu-, rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare. 

On ističe da je riječ o ozbiljnoj ljetnoj atrakciji i da jedva čeka da čuje utiske gostiju. 

-Ovo je projekat koji očekujemo sa posebnom radošću i nestrpljenjem, jer je prilagođen i djeci i odraslima, trasa je duga 2,5 kilometara i prolazi kroz najljepše predjele Jahorine, te kao takva predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo-, naglašava Ljevnaić. 

Kokićeva je navela da joj je veoma drago što će sutra biti dio ove velike manifestacije. 

-Oduševljena sam jer vidim da se Jahorina gradi, ima, zaista, dosta sadržaja koji se mogu koristiti i leti. Moja deca su tu sa mnom i moram reći da im nijednog trenutka nije dosadno. Pozivam sve da dođu da uživaju leti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Jahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti-, rekla je Kokićeva. 

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" poručuju da je subota, 17. avgust, rezervisana za predstavu "Đurologija", s početkom u 21.00 čas u hotelu "Vučko" na Jahorini. 

 

U nedjelju, 18. avgusta, u okviru novog projekta "Sasvim blisko sa poznatima" od 14.00 časova "Vučko" će biti domaćin poznatim glumcima Mimi Karadžiću i Katarini Žutić.

Komentari 0
Povezane vijesti
U humanitarnoj „Trci za život“ prikupljeno 15.500 KM
Humanitarna "Trka za život" danas na Jahorini
Uspješan nastup TO „Jahorina“ na Sajmu turizma u Beogradu
Najčitanije
 • Ko je odgovoran za smrt bebe u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu?
  21.02.2020
  5
 • Biljana Abula – prva žena pilot putničkog aviona
  21h 28m
  3
 • Zbog zloupotrebe karata obustavljeno besplatno skijanje na Jahorini
  21.02.2020
  5
 • Za stimulativne otpremnine se prijavilo oko 780 zaposlenih
  21.02.2020
  0
 • U stravičnoj saobraćajnoj nesreći smrtno stradao pješak
  22.02.2020
  0