Sutra svečano otvaranje najdužeg planinskog boba u regionu

14.08.2019. 19:57
0
IZVOR: Srna

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić najavio je da će sutra na Jahorini svečano biti otvorena najveća ljetnja atrakcija - planinski bob.

-Sutra u 15.00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, uključujući i koncert Ane Kokić, koji počinje u 16.00 časova na platou Poljice. Očekujem odličan provod i dobru atomosferu-, rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare. 

On ističe da je riječ o ozbiljnoj ljetnoj atrakciji i da jedva čeka da čuje utiske gostiju. 

-Ovo je projekat koji očekujemo sa posebnom radošću i nestrpljenjem, jer je prilagođen i djeci i odraslima, trasa je duga 2,5 kilometara i prolazi kroz najljepše predjele Jahorine, te kao takva predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo-, naglašava Ljevnaić. 

Kokićeva je navela da joj je veoma drago što će sutra biti dio ove velike manifestacije. 

-Oduševljena sam jer vidim da se Jahorina gradi, ima, zaista, dosta sadržaja koji se mogu koristiti i leti. Moja deca su tu sa mnom i moram reći da im nijednog trenutka nije dosadno. Pozivam sve da dođu da uživaju leti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Jahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti-, rekla je Kokićeva. 

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" poručuju da je subota, 17. avgust, rezervisana za predstavu "Đurologija", s početkom u 21.00 čas u hotelu "Vučko" na Jahorini. 

 

U nedjelju, 18. avgusta, u okviru novog projekta "Sasvim blisko sa poznatima" od 14.00 časova "Vučko" će biti domaćin poznatim glumcima Mimi Karadžiću i Katarini Žutić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    5h 56m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    23h 39m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    17h 56m
    6
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    19h 30m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    3h 25m
    0