Сутра умјерено до претежно облачно, киша од средине дана

27.03.2024. 14:01
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме са максималном температуром ваздуха до 21 степен Целзијусов.

У првом дијелу дана очекује се суво и претежно сунчано вријеме, док се ново наоблачење са запада очекује од средине дана.

Вјетар ће прије подне бити слаб до умјерен, док се у другом дијелу дана очекује јак, понегдје и олујни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха од четири до десет, док ће максимална температура ваздуха бити од 15 на југозападу до 21 степен Целзијусов на сјевероистоку.

Данас у БиХ преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, а киша је локално забиљежена на сјеверу Херцеговине, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница три, Чемерно десет, Гацко 12, Калиновик и Хан Пијесак 13, Вишеград, Мраковица, Рудо, Фоча, Иван седло и Ливно 14, Кнежево и Соколац 15, Требиње и Дрвар 16, Билећа, Мркоњић Град, Мостар, Неум и Широки Бријег 17, Шипово, Бихаћ, Бугојно и Сарајево 18, Рибник и Зеница 19, Бањалука, Нови Град, Приједор, Србац, Сребреница, Градачац и Сански Мост 20, Добој, Зворник и Тузла 21, те Бијељина 22 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Град богатији за дјечака Град богатији за дјечака
Данас сунчано, температура до 24 степена Данас сунчано, температура до 24 степена
Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    34m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    18h 56m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    20h 11m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    16h 4m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    19h 10m
    1