Сутра забрана саобраћаја за теретна возила изнад 7,5 тона

30.04.2022. 11:41
0
ИЗВОР: srna.rs

На магистралном путу Козарска Дубица-Драксенић-гранични прелаз Доња Градина и магистралном путу Драксенић-Градишка сутра ће бити на снази забрана саобраћаја за теретна моторна возила укупне масе веће од 7,5 тона.

Забрана ће трајати од 7.00 до 17.00 часова, с циљем безбједности учесника комеморативног скупа у Доњој Градини који се организује поводом обиљежавања Дана сјећања на жртве усташког злочина геноцида у концентрационом логору Јасеновац и његовом највећем стратишту Доњој Градини, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Забраном, коју је наредио министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач, нису обухваћена теретна возила која ће бити ангажована у поменутим активностима.

Поводом 1. маја - Међународног празника рада забрањен је и превоз експлозивних материја у друмском саобраћају на подручју Републике Српске, осим за превоз пиротехничких средстава за извођење најављених ватромета, за недјељу, 1. мај, од 00.00 часова до 24.00 часова 2. маја, наводи се у саопштењу.

Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице, за ове дане неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја.

Коментари 0
Повезане вијести
„Пронађи ме“ ускоро и у Српској „Пронађи ме“ ускоро и у Српској
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 31m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 45m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 52m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 40m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    2h 22m
    0