Швајцарци добро памте Звездин тенк из 2019.

03.10.2023. 17:49
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Фудбалери Јанг Бојса послије четири године сутра гостују Звезди у Лиги шампиона а у актуелној постави тима из Берна је неколицина играча која не памти по добром 2019. годину.

Та утакмица је завршена 1:1 и то је резултат који је Звезду одвео у Лигу шампиона јер је недељу дана раније постигнут такође егал, али уз већи број голова (2:2).

Један од фудбалера швајцарског тима који је то вече био у саставу Саиди Јанко (27) највише памти тенк на којем су Звездини фудбалери славили тријумф.

Јанко каже да је због тенка који је блокирао пролаз ка улици, аутобус са екипом Јанг Бојса сат времена касније кренуо ка хотелу, гдје је гостујућа експедиција преноћила.

- Извели су тенк на улицу. Морали смо сат времена да сједимо у аутобусу док смо чекали да они оду, и то након што смо елиминисани из Лиге шампиона. Сви смо само жељели да што прије одемо одатле. Због тога што су нам тада приредили, још јаче желимо да их побиједимо - поручио је Јанко.

Капитен екипе Фабијан Лустенбергер (35) није реваншистички настројен као његов саиграч по питању меча са Звездом: "Жеља за неком осветом више не постоји, јер је прошло неколико година, а и зато што смо то вече преспавали у Београду па нисмо ни журили. Морали смо само мало дуже да сачекамо у аутобусу. Пијре свега, те вечери сам био јако разочаран што нисмо ушли у Лигу шампиона. Сада се боримо за треће мјесто у групи, и то је најбитније. Не обазиремо се на то шта десило прије четири године".

 

Швајцарски медији између осалог подсећају да је, осим тенка, било још провокација у Београду.

Коментари 0
Повезане вијести
"Црвена звезда" освојила титулу првака "Црвена звезда" освојила титулу првака
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    5h 13m
    7
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 9m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    22h 54m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    19h 53m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    21h 5m
    0