Свечана академија поводом Дана побједе у Првом свјетском рату

09.11.2022. 18:52
0
ИЗВОР: katera.news

ЈУ „Центар за културу и информисање“ Источна Илиџа у сарадњи са Културним центром Источно Ново Сарајево, ЈУ Средњошколским центром „Источна Илиџа“ и Средњом школом „28. јуни“ организује свечану академију поводом Дана побједе у Првом свјетском рату.

Свечана академија биће одржана у петак, 11. новембра, у Културном центра Источно Ново Сарајево са почетком у 12:20 часова.

На свечаној академији, поред програма који су спремили ученици средњих школа,говориће и историчар Слободан Шоја, најавили су из "Центра за културу и информисање" Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Свечано откривена спомен-табла посвећена Моми Капору у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Свечано откривена спомен-табла посвећена Моми Капору у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
Два пјешака повријеђена у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи Два пјешака повријеђена у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
Општина Источна Илиџа ће сносити трошкове санације и уређења гроба мајке Мома Капора Општина Источна Илиџа ће сносити трошкове санације и уређења гроба мајке Мома Капора
Најчитаније
 • Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
  22h 36m
  1
 • Свечано откривена спомен-табла посвећена Моми Капору у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
  21h 54m
  3
 • Пожар у Бутмиру стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима
  21h 14m
  0
 • Ухапшено 10 лица због трговине дрогом
  22h 17m
  0
 • Сјећање на непоновљивог Мому Капора
  9h 8m
  0