Сви докази указују да је тужилац из Вишеграда починио самоубиство

30.06.2020. 16:53
0
ИЗВОР: СРНА

Главни тужилац Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву Аница Вукадин изјавила је да сви докази и информације којима располажу указују да је тужилац Драган Нинковић извршио самоубиство из ватреног оружја на балкону стана у Вишеграду.

- Према наредби дежурног окружног јавног тужиоца, тијело покојника је превезено у просторије просектуре Миљевићи, гдје ће бити извршена обдукција. Дежурни окружни јавни тужилац, у даљем поступку, наредиће сва потребна вјештачења с циљем утврђивања релевантних чињеница које су довеле до ове трагедије - наводи се у саопштењу из Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

Нинковићево тијело пронађено је јутрос око 7.00 часова на балкону стана у Вишеграду.

Полицијској управи Фоча јутрос је пријављено да је лице чији су иницијали Д.Н. извршило самоубиство на балкону стана у Улици Краља Петра Првог у Вишеграду, речено је у овој управи.

Из Полицијске управе су навели да су припадници Полицијске станице Вишеград, одмах по пријави, изашли на лице мјеста, гдје је извршен увиђај под надзором дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    23h 43m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    21h 50m
    0
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    16h 3m
    1
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    21h 54m
    0
  • Извучено тијело настрадалог рудара
    20h 3m
    0