Свјетлана Црњак обукла дрес Црвене звезде

24.08.2020. 18:07
1
ИЗВОР: sportdc.net

Доскорашња фудбалерка СФК 2000 Сарајево, Свјетлана Црњак, овог љета је актуелног првака Босне и Херцеговине замијенила великаном Црвеном звездом.

Испуњење је то њеног сна из дјетињства јер је од малена навијач београдског клуба, те се нити једног момента није двоумила када је стигао позив са популарне "Маракане".

- Од дјетињства навијам за Црвену звезду и мој сан је био да једног дана обучем црвено-бијели дрес. Најзаслужнији за мој долазак у Звезду је тренер Дарко Стојановић, изузетан тренер и човјек. Контактирао ме је неколико пута, али овај пут смо успјели напокон да се договоримо, те сам и ја остварила свој сан, рекла нам је Свјетлана Црњак, те додала:

- Имамо одличне услове за рад овдје. Екипа је подмлађена са неколико искуснијих играчица што је по мени одлично за напредак екипе. Моје амбиције су да играмо што боље, па надам се да ћемо једног дана и да будемо први.

У својој каријери Свјетлана је играла за СФК 2000 Сарајево, затим Борац из Бања Луке, Искру из Бугојна, а потом се вратила поново у Бордо клуб из којег је и отишла у Црвену звезду.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Miki 24.08.2020. 18:53
    Bravo Ceco.
Повезане вијести
"Црвена звезда" освојила титулу првака "Црвена звезда" освојила титулу првака
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    15h 44m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    4h 57m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    4h 51m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    4h 28m
    1
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    19h 48m
    0