Такмичарима Џију-џицу клуба "Славија" 38 медаља у Бањалуци

14.04.2022. 20:40
0
ИЗВОР: katera.news

Протеклог викенда је у Бањалуци  одржан 17. међународни турнир „Бања Лука Опен“ на којем је учествовало 300 такмичара из 15 клубова из Србије, Црне Горе, Словеније, Македоније и Републике Српске. .

Такмичари Џију-џицу клуба Славија имали су изузетно успјешан дан и у Источно Сарајево се вратили са 38 медаља, и то, 16 златних, 12 сребрних и 10 бронзаних.

На такмичењу су се посебно истакле сестре, Ања и Анђела Ждрале које су освојиле по двије златне медаље у својим и узрасно већим категоријама.

 - Осим њих, јако успјешан дан су имали и Бориша Кењић,  Вељко Квргић и Урош Бојанић, који су имали између пет и  седам побједа, у зависности од категорије - рекли су уз овог клуба за katera.news.

Екипу су предводили тренери Тамара Радошевић и Божо Бобић, уз вође екипа Лазара Матића и Давора Бујака, док су делегиране судије испред клуба били Данијел Блажић и Миа Елек. 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра обиљежавање 32 године од смрти 12 беба Сутра обиљежавање 32 године од смрти 12 беба
Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав
Радник пао са зграде, тешко повријеђен Радник пао са зграде, тешко повријеђен
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    2h 24m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    2h 29m
    1
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    15h 51m
    0
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    3h 21m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    3h 35m
    0