„Тангови“ дјечаци освојили турнир у Холандији

19.05.2024. 21:42
0
ИЗВОР: sportdc.net

Дјечаци из Школе фудбала "Танго", 2011. годиште освојили су Еуро-спортинг турнир "Дренте куп" у холандском Мепелу.

Ова надарена генерација Тангових дјечака отишла је на турнир на позив Есмира Џафића Чаје, власника Школе фудбала Чаја из Високог, који није имао генерацију 2011. годиште, те је позвао Танго, тако да је једна успјешна сарадња ове двије школе фудбала настављена.

- Желим прво да честитам играчима и нашем тренеру Невену на још једном освојеном првом мјесту и потврди да је ова генерација заиста талентована. За њих ће тек у будућности још више да се чује. Велику захвалност дугујемо нашем великом пријатељу Есмиру Џафићу Чаји, који нас је позвао да идемо на овај турнир са његовом школом фудбала. Настављамо тако једну добру сарадњу, и раније смо заједно наступили на неким турнирима, сарађивали и сигурно да ћемо и у будућности, јер добре навике не треба мијењати - каже  Бранислав Арсенијевић. 

Танго који је на турниру наступио под именом Чаја је водио тренер Невен Пејушић, а у шест одиграних утакмица  су побиједили пет пута и једном ремизирали. 

У групној фази турнира Танго/Чаја је савладао Ниув Венсел 4:0 (Ђуришић два пута стријелац, по једном Пејушић и Кењић), затим су били бољи од Штајнбаха 2:1 (Ђуричић и Капетина), те од Фокуса 07 1:0 (Ђуричић). У другој фази такмичења су савладали ЈСГ Балве 3:0 (Ђуричић два гола и Угарак), потом су ремизирали са Росенхојем, а у посљедњој утакмици су били бољи од Рингстеда 1:0 (Ђуричић)

Коментари 0
Повезане вијести
Јединствено поетско-музичко вече у Источном Сарајеву Јединствено поетско-музичко вече у Источном Сарајеву
Успјешно извршен веома комплексан ваздушни транспорт двомјесечне бебе Успјешно извршен веома комплексан ваздушни транспорт двомјесечне бебе
Ходочасници из Источног Сарајева на пријему код начелника општине Билећа Ходочасници из Источног Сарајева на пријему код начелника општине Билећа
Најчитаније
 • Успјешно извршен веома комплексан ваздушни транспорт двомјесечне бебе
  23h 54m
  0
 • Најинтригантнија Српкиња 19. вијека: Саркине “игре престола” окончао син распикућа
  1h 58m
  2
 • Преминуло троје заражених Легионелом
  18h 28m
  0
 • ЦИК казнио СНСД и ДНС због преурањене кампање
  16h 3m
  0
 • УЕФА жестоко казнила Хрвате!
  16h 38m
  1