Тата случајно узео погрешну бебу из болнице

25.03.2024. 19:13
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Новопечени тата подијелио је свој ужас након што је случајно узео погрешну бебу из болнице - и изазвао велику панику. Објаснио је како "није био присебан" од рођења своје кћери, бринући се за своју дјевојку и њихово дијете који су провели осам дана на интензивној њези, пише "Mirror".

- Моја беба је имала благу инфекцију па је неколико дана остала на одјелу за специјалну његу беба. Моја дјевојка је дошла кући три дана након порода, али смо се враћали у болницу да виђамо нашу кћер сваки дан од тада. Данас је наша кћер отпуштена из болнице па смо отишли по њу. Моја је дјевојка отишла потписати неке папире у другу собу - написао је.

Признајући да је био јако забринут око довођења бебе кући, каже да је на крају ушао у погрешну болничку собу и ставио туђе дијете у своје аутосједиште.

- Био сам потпуни и крајњи идиот. Ушао сам у ону собу до које је била моја кћи. Обје болничке собе изгледале су потпуно исто, а ова друга беба је носила бијели боди и жуту капицу, баш као и моја кћи. Моја кћи је имала наруквицу, ова беба није, али сам то схватио тек касније. Ставио сам бебу у аутосједиште и отишао на рецепцију гдје ме чекала дјевојка - наставио је.

Док је чекао своју дјевојку, појавила се његова мама - али је знала да нешто није у реду чим је угледала дијете.

- Тражила је да држи бебу и ја сам пристао. Подигла ју је и рекла: 'Мајк..' По тону њеног гласа могао сам закључити да нешто није у реду па сам почео шизити. Рекла је да беба изгледа другачије, али ја сам инсистирао да је то зато што ју је посљедњи пут видјела била у инкубатору. Наставили смо чекати и стигла је моја дјевојка. Моја дјевојка је погледала бебу и лице јој је проблиједјело. Рекла је да то није њено дијете. Одјурили смо до рецепције и медицинска сестра је дошла с нама на одјел видјети што је догодило. Тамо је био још један пар који је полудио јер им је беба нестала. Био сам присиљен признати своју грешку. Узели смо нашу кћер и кренули кући, али сада је моја дјевојка јако љута на мене осјећам се као грозан отац јер не препознајем лице властите кћери. Пожелите ми срећу сљедећих 18 година - закључио је, преноси "Вечерњи лист".

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 27 беба Српска богатија за 27 беба
Српска богатија за 27 беба Српска богатија за 27 беба
Република Српска богатија за 22 бебе Република Српска богатија за 22 бебе
Најчитаније
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    16h 7m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    14h 56m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    17h 33m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    17h 38m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    17h 6m
    0