Тијана Радовић из Братунца осјећа се добро, успјешна трансплантација матичних ћелија

22.06.2023. 14:53
0
ИЗВОР: srna.rs

Након низа акцији прикупљања хуманитарне помоћи за лијечење матичним ћелијама двадесетогодишње Тијане Радовић из Братунца и 100 дана од обављене трансплантације у болници у Болоњи, она се осјећа добро, потврдио је њен отац Милисав.

- Желим са вама да подијелим радосну вијест коју смо управо добили са клинике у Болоњи. Након 100 дана од трансплатације матичних ћелија које је Тијани донирала сестра Тамара, оне су се примиле 100 одсто и највећу опасност је пребродила - објавио је Милисав на својој "Фејсбук" страници.

Он је у име породице захвалио свима који су на било који начин помогли да Тијана оде на лијечење, јер сами не би успјели.

- Тијана се сада осјећа добро и у наредном периоду очекујемо њен повратак у Братунац - написао је њен отац.

Средином новембра прошле године Тијана је отпутовала на клинику у Болоњу након што је породица уз подршку хуманих људи широм свијета успјела да прикупи 225.000 евра за њено лијечење.

Она је у фебруару 2019. године сазнала да болује од леукемије, а након дуге борбе и лијечења почетком фебруара прошле године постављена јој је дијагноза рецидива болести и поново је започело лијечење које је сада успјешно завршено.

Коментари 0
Повезане вијести
Тијана побиједила тешку болест, суграђани joj приредили дочек за памћење (ВИДЕО) Тијана побиједила тешку болест, суграђани joj приредили дочек за памћење (ВИДЕО)
Тијана Радовић побиједила у најтежој борби – борби за живот Тијана Радовић побиједила у најтежој борби – борби за живот
Тијана Радовић почиње лијечење у Болоњи захваљујући хуманим људима Тијана Радовић почиње лијечење у Болоњи захваљујући хуманим људима
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    9h 23m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    10h 7m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    14h 12m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    14h 16m
    2
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    3h 47m
    0