Tijana Radović iz Bratunca osjeća se dobro, uspješna transplantacija matičnih ćelija

22.06.2023. 14:53
0
IZVOR: srna.rs

Nakon niza akciji prikupljanja humanitarne pomoći za liječenje matičnim ćelijama dvadesetogodišnje Tijane Radović iz Bratunca i 100 dana od obavljene transplantacije u bolnici u Bolonji, ona se osjeća dobro, potvrdio je njen otac Milisav.

- Želim sa vama da podijelim radosnu vijest koju smo upravo dobili sa klinike u Bolonji. Nakon 100 dana od transplatacije matičnih ćelija koje je Tijani donirala sestra Tamara, one su se primile 100 odsto i najveću opasnost je prebrodila - objavio je Milisav na svojoj "Fejsbuk" stranici.

On je u ime porodice zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli da Tijana ode na liječenje, jer sami ne bi uspjeli.

- Tijana se sada osjeća dobro i u narednom periodu očekujemo njen povratak u Bratunac - napisao je njen otac.

Sredinom novembra prošle godine Tijana je otputovala na kliniku u Bolonju nakon što je porodica uz podršku humanih ljudi širom svijeta uspjela da prikupi 225.000 evra za njeno liječenje.

Ona je u februaru 2019. godine saznala da boluje od leukemije, a nakon duge borbe i liječenja početkom februara prošle godine postavljena joj je dijagnoza recidiva bolesti i ponovo je započelo liječenje koje je sada uspješno završeno.

Komentari 0
Povezane vijesti
Tijana pobijedila tešku bolest, sugrađani joj priredili doček za pamćenje (VIDEO) Tijana pobijedila tešku bolest, sugrađani joj priredili doček za pamćenje (VIDEO)
Tijana Radović pobijedila u najtežoj borbi – borbi za život Tijana Radović pobijedila u najtežoj borbi – borbi za život
Tijana Radović počinje liječenje u Bolonji zahvaljujući humanim ljudima Tijana Radović počinje liječenje u Bolonji zahvaljujući humanim ljudima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    15h 10m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    13h 12m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    12h 5m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    12h 10m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    11h 13m
    1