Time Tracking у м:тел понуди - за ваше организовано пословање

21.04.2020. 15:26
0
ИЗВОР: Катера

У периоду ограничених друштвених контаката, а и касније, м:тел пословна рјешења могу унаприједити ваше пословање и помоћи да се обезбиједи несметан рад. Наставите успјешно пословање уз лако организовање и праћење радних задатака ваших запослених.

Помоћу Time tracking-а апликације пратите све пословне активности са свог телефона у реалном времену. Преузмите контролу над временом ваше компаније, повећајте продуктивност вашег тима једноставно организујући вријеме и радне задатке.

Када је потребно заштити здравље запослених и када се добар дио посла обавља од куће, с лакоћом пратите дневне активности, боловања, одморе и прековремени рад, и стекните јасан преглед процеса рада вашег тима.

Коришћење Time Trackingуслуге омогућава се путем Android ili iOS мобилне апликације или путем веб странице.

Коментари 0
Повезане вијести
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу? Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу?
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 55m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    23h 28m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 54m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    22h 7m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 36m
    4