Тјентиште: „ОК фест“ од 17. до 19. јула

28.01.2020. 20:05
0
ИЗВОР: Srna

Седмо издање музичког фестивала "Нектар ОК фест" биће одржано на Тјентишту од 17. до 19. јула, саопштили су данас организатори.

Термин је утврђен већ на старту године, па сви који желе да присуствују овој музичкој авантури у нетакнутој природи надомак Фоче на вријеме могу да испланирају долазак.

Организатори наводе да су у претходним годинама изградили повјерење и подршку фестивалске публике, те да се надају да са новим садржајима, програмом и посебношћу овог простора, који многе оставља без даха, заслужују повјерење нових посјетилаца из региона, Европе и свијета.

"Уколико још нисте имали прилику да заједно са нама уживате у магији Националног парка `Сутјеска`, свим природним љепотама и културно-историјским вриједностима које овај простор нуди, не оклијевајте за наредну годину. `Нектар ОК фест` вам и овај пут обећава пуно добре забаве, љубави и позитивне енергије", истакли су организатори у позиву.

Коментари 0
Повезане вијести
Почео традиционални Ауто-рели "Сутјеска" (ФОТО) Почео традиционални Ауто-рели "Сутјеска" (ФОТО)
Осам деценија од славне епопеје - Див јунаци са Сутјеске не смију бити заборављени Осам деценија од славне епопеје - Див јунаци са Сутјеске не смију бити заборављени
Мјештани Тјентишта: Не памтимо оволике бујице Мјештани Тјентишта: Не памтимо оволике бујице
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    20h 43m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    18h 45m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    17h 38m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    17h 43m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    16h 46m
    1