Трагедија у Сребренику: Једна особа погинула у пожару, повријеђени ватрогасци

14.04.2024. 19:18
0
ИЗВОР: nezavisne.com

МУП Тузланског кантона објавио је детаље великог пожара који је избио у складишту фирме "Дом Смрека" код Сребреника. Наводе да је једна особа смртно страдала.

- Данас 14.05.2024. године, Оперативни центар Управе полиције МУП ТК- а обавијештен је од стране дежурног ПС Сребреник да је у 14.25 пријављен пожар на објекту 'Дом Смрека' д.о.о Сребреник. На мјесто догађаја одмах су упућени полицијски службеници ПС Сребреник, дежурна екипа СХМП Дома здравља Сребреник и припадници ПВЈ Сребреник, гдје је затечено повријеђено једно лице, које је превезено у просторије СХМП Сребеник, али је усљед задобивених повреда нажалост преминуло. Смрт је потврдио љекар мртвозорник Дома здравља Сребреник, а ради се о Н.К.(51) из Рапатнице - стоји у саопштењу, преноси Аваз.

У међувремену, око 16.25 пожар је локализован. О догађају је, такође, обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона, а на лицу мјеста налазе се и истражиоци ОКП ПУ Сребреник.

- Увиђајем ће руководити дежурни тужилац, а исти ће, по налогу и под надзором тужиоца извршити истражитељи Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП ТК-а и инспектор за противпожарну заштиту, када се за то стекну услови - саопштено је из МУП-а ТК.

Због удисања штетних гасова приликом интервенције, због повреда су се у СХМП Дома здравља Сребреник јавила четири ватрогасца ПВЈ Сребреник, а након указивања медицинске помоћи два су упућена на кућно лијечење, а два у ЈЗУ УКЦ Тузла, Клинику за плућне болести.

Коментари 0
Повезане вијести
Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка
Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
Сабаленка изненадила одлуком послије смрти момка Сабаленка изненадила одлуком послије смрти момка
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    8h 36m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    8h 18m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    9h 12m
    2
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    22h 53m
    0
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    6h 7m
    0