Трећа донација општине Трново за изградњу Дневног центра у Косовској Митровици

28.01.2022. 11:29
0
ИЗВОР: СРНА

Општина Трново уплатила је трећу донацију од 1.000 КМ за Дневни центар "Подржи ме - 9. јануар" за дјецу и младе са потешкоћама у развоју у Косовској Митровици, чија ће градња ускоро бити завршена.

 

На хуманитарном концерту Градског аматерског хора "Каменички бисери" из Косовске Каменице, одржаном у оквиру Светосавских свечаности у Источном Сарајеву у организацији Одбора за помоћ Косову и Метохији и под покровитељством града, прикупљено је још 920 КМ и уплаћено као донација за изградњу овог значајног објекта.

 

Предсједник Одбора Милорад Арлов захвалио је начелнику Трнова Драгомиру Гаговићу што је ова мала, али хумана општина досад уплатила 3.000 КМ за изградњу Дневног центра "Подржи ме - 9. јануар".

 

- Грађевински смо га завршили. Остаје намјештање, уређење дворишта, уградња лифта, вањског љетниковца и вјерујемо да ћемо то завршити хуманошћу Републике Српске - истакао је Арлов.

 

Дневни центар "Подржи ме - 9. јануар" већ има руководство и 164 члана који једва чекају да почну користити објекат од 714 метара квадратних, чија је вриједности градње око 300.000 евра, саопштено је из Одбора за помоћ Косову и Метохији.

 

Из Одбора моле хумане људе да позову број 1412, који је активан до 31. јануара и да донирањем једне КМ помогну завршетак и опремање Дневног центра у Косовској Митровици.

Коментари 0
Повезане вијести
Сјећање на Горана Вујичића Сјећање на Горана Вујичића
Сјећање на убијене цивиле у селу Пресјеница Сјећање на убијене цивиле у селу Пресјеница
Турнир у футсалу од 1. јула у Трнову Турнир у футсалу од 1. јула у Трнову
Најчитаније
 • Mладић погинуо у саобраћајној несрећи код Пала
  6h 36m
  0
 • Ако мотор почне да се прегријава на врућини, потребно је да урадите једну ствар
  18h 58m
  0
 • Заштитите своје љубимце од топлотног удара
  5h 8m
  4
 • Јаки пљускови и удари вјетра, падао и град
  20h 35m
  0
 • ''Вукови" са Пала купили аутомобил Драги Рупару
  1h 5m
  0