Трећа донација општине Трново за изградњу Дневног центра у Косовској Митровици

28.01.2022. 11:29
0
ИЗВОР: СРНА

Општина Трново уплатила је трећу донацију од 1.000 КМ за Дневни центар "Подржи ме - 9. јануар" за дјецу и младе са потешкоћама у развоју у Косовској Митровици, чија ће градња ускоро бити завршена.

 

На хуманитарном концерту Градског аматерског хора "Каменички бисери" из Косовске Каменице, одржаном у оквиру Светосавских свечаности у Источном Сарајеву у организацији Одбора за помоћ Косову и Метохији и под покровитељством града, прикупљено је још 920 КМ и уплаћено као донација за изградњу овог значајног објекта.

 

Предсједник Одбора Милорад Арлов захвалио је начелнику Трнова Драгомиру Гаговићу што је ова мала, али хумана општина досад уплатила 3.000 КМ за изградњу Дневног центра "Подржи ме - 9. јануар".

 

- Грађевински смо га завршили. Остаје намјештање, уређење дворишта, уградња лифта, вањског љетниковца и вјерујемо да ћемо то завршити хуманошћу Републике Српске - истакао је Арлов.

 

Дневни центар "Подржи ме - 9. јануар" већ има руководство и 164 члана који једва чекају да почну користити објекат од 714 метара квадратних, чија је вриједности градње око 300.000 евра, саопштено је из Одбора за помоћ Косову и Метохији.

 

Из Одбора моле хумане људе да позову број 1412, који је активан до 31. јануара и да донирањем једне КМ помогну завршетак и опремање Дневног центра у Косовској Митровици.

Коментари 0
Повезане вијести
Прокувавати воду због замућења у Трнову Прокувавати воду због замућења у Трнову
Петковић: Албанац насрнуо ножевима на српску дјецу на игралишту Петковић: Албанац насрнуо ножевима на српску дјецу на игралишту
Позив за остваривање права на подстицаје у пољопривреди Позив за остваривање права на подстицаје у пољопривреди
Најчитаније
 • Донесене измјене о борачком додатку
  5h 45m
  0
 • Рекеташи харају Бањалуком и Сарајевом
  11h 13m
  0
 • Ево која је држава проглашена најбољом за живот
  22h 49m
  1
 • За осумњиченима у афери "Тунел" трагали у околини Јахорине
  7h 3m
  0
 • Појачане војне активности током ноћи у близини аеродрома
  7h 38m
  0